سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۳

طرز تهیه خورشت آلو با اردک

۳ بازديد

طرز تهیه خورشت آلو با اردک

مرحله ۱: مزه دار کردن اردک

 ابتدا اردک را تمیز کنید و بشورید، لازم نیست که اردک را در اندازه‌های کوچک خرد کنید سپس روی آن مقداری نمک و زردچوبه بریزید و کاملاً آن را آغشته کنید بعد اجازه دهید تا اردک به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بماند و استراحت کند تا مزه‌دار شود.

مرحله ۲: سرخ کردن اردک

 بعد از آن داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس اردک را داخل تابه قرار دهید، سپس با روغن داغ خوب سرخ کنید طوری که تمام قسمت‌های اردک به یک اندازه سرخ شوند و رنگ آن طلایی شود.

مرحله ۳: قرار دادن اردک در قابلمه

 مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که اردک داخل آن کاملا غوطه ور شود، وقتی اردک خوب سرخ شد در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید، بعد اردک سرخ شده را در آن قرار دهید، سپس مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.

مرحله ۴: پختن اردک و ریختن روغن در تابه

 اجازه دهید تا اردک به مدت یک تا دو ساعت روی حرارت ملایم خوب بپزد و آماده شود، در این فاصله پیازها را پوست بگیرید، بشورید و به شکل خلالی خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۵: دم کردن زعفران

 بعد مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک مثل فنجان بریزید سپس آب جوش به آن اضافه کنید بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به سلیقه خودتان دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد طعم خورشت خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله ۶: تفت دادن پیاز و رب گوجه فرنگی

 سپس پیازها را در تابه بریزید، تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند، بعد مقداری رب گوجه فرنگی به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و بوی خامی آن گرفته شود، به دلخواه خودتان می‌توانید مقدار رب گوجه را تغییر دهید.

مرحله ۷: اصافه کردن و تفت دادن رب انار

 بعد مقداری رب انار به مواد اضافه کنید، خوب تفت دهید تا عطر و طعم رب انار به خورد پیازها برود، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از رب انار با طعم شیرین، ترش یا ملس استفاده کنید، بهتر است که رب انار با طعم ملس در خورشت بریزید.

مرحله ۸: اضافه کردن آلو بخارا و نمک و فلفل سیاه

 سپس مقداری آلو بخارا که از قبل شسته‌اید به مواد اضافه کنید و همراه با بقیه مواد کمی تفت دهید، بعد کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، تفت دهید همه مواد را هم بزنید، خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم آن‌ها کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۹: اضافه کردن زعفران و قرار دادن اردک روی مواد

 بعد زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد مواد برود، سپس اردک پخته شده را در تابه روی مخلوط مواد قرار دهید، روی آن مقداری زعفران دم کرده غلیظ بریزید، تا همه قسمت‌ها اردک به زعفران آغشته شود.

مرحله ۱۰: تفت دادن اردک با مواد خورشت

 سپس اردک را داخل مواد بغلتانید بعد اجازه دهید تا کمی با هم تفت بخورند و طعم‌دار شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، بعد اردک را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و مقداری از مخلوط مواد خورشت روی آن بریزید.

مرحله ۱۱: تزئین کردن و سرو خورشت آلو با اردک

 بعد روی خورشت را با مقداری دانه‌های انار و چند برگ نعناع و ریحان تازه تزئین کنید، سپس خورشت آلو با اردک را به عنوان یک غذای شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با پلو زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.منبع : مامی کوکینگ 
https://www.tripadvisor.com/Profile/342marshh
https://www.4shared.com/u/XVk5s39D/MarshHunte4.html
https://www.zillow.com/profile/MarshHunte4
https://www.indiegogo.com/individuals/36006307
https://www.mixcloud.com/MarshHunte4/
https://hubpages.com/@marshhunte
https://unsplash.com/@marshhunte4
https://www.evernote.com/shard/s717/sh/8f246eed-50be-0bac-c42a-d5fd56ba0b81/H53jwc5kI0At5a_IyMVnCxlGzvJOrgNEJYB7KKZzHj79Q3Ih5EMBjWmElQ
https://www.liveinternet.ru/stat/mamicooking.ir/
https://coub.com/8d93850169efc4752ea0
https://giphy.com/channel/MarshHunte4
https://3dwarehouse.sketchup.com/user/a257ff3a-f9b6-49ed-bfed-7d68ef568963/Marsh-H
http://maps.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fwww.mamicooking.irhttp://clients1.google.de/url?sa=t&url=http%3A%2F%2Fmamicooking.ir

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی اصفهانی

۳ بازديد

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی اصفهانی

 در مرحله اول برای تهیه دمپختک ابتدا باقالی ها را به مدت دو ساعت در یک ظرف آب می خیس می کنیم تا نرم گردند، برنج را هم با توجه به نوع آن در یک ظرف دیگر با کمی نمک خیس می کنیم. در ابتدا پیازها را ریز و به شکل نگینی خرد می نماییم.بعد پیازهای نگینی را با نصف کره در یک قابلمه مناسب تفت سرخ می کنیم تا پیازها به اصطلاح سبک و طلایی شوند، بعد نصف پیاز داغ را کنار می گذاریم. سپس باقالی ها را آبکشی می نماییم و به پیاز می افزاییم.سپس چند دقیقه ای باقالی ها را سرخ می کنیم تا موقع پخت له نگردند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به باقالی ها می افزاییم ( به دلخواه می توانید ادویه های مورد علاقه تان را نیز در این مرحله بیفزایید) http://lnkiy.in/rkjqVبعد باقالی ها را با ادویه ها خوب سرخ می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست گردند. بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب گشتند دو پیمانه آب گرم اضافه می نماییم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ده دقیقه باقالی ها با حرارت خیلی ملایم بپزند.سپس برنج را آبکشی می نماییم، بعد به قابلمه اضافه می افزاییم. پس از اضافه نمودن برنج دو و نیم پیمانه دیگر آب گرم، با پیاز داغ و یک قاشق غذاخوری نمک و در صورت خواستتان برای بهتر شدن رنگ غذا مقداری زعفران دم کرده هم اضافه می نماییم.سپس حرارت زیر ظرف را زیاد می نماییم تا آب سریعتر بجوشد. سپس وقتی آب قابلمه به جوش آمد حرارت زیرش را ملایم تر کرده و منتظر می مانیم تا آب قابلمه کشیده شود و آب خیلی کمی داخل قابلمه باشد.بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع (از کره هم می شود استفاده کرد) به قابلمه اضافه می نماییم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا دم بکشد. سپس برای دم کشیدن بهتر دمپختک می شود زیر درب قابلمه یک دم کنی هم گذاشت.سپس حدود چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت زمان لازم است تا دمپختک به خوبی دم بکشد. بعد از اینکه دمپختک آماده گشت باقیمانده کره را داخل آن می گذاریم و مخلوط می کنیم. در کنار دمپختک معمولا از انواع ترشی، سالاد شیرازی و تخم مرغ نیمرو شده می شود استفاده کرد.   نکات طرز تهیه دمپختک دمپختک زعفرانی برای خوش رنگ کردن دمپختک معمولا از زردچوبه هم می شود استفاده کرد ولی اگر می خواهید رنگ دمپختک شما کدر نشود می توانید مقدار کمتری زردچوبه اضافه نمایید و به جای آن از زعفران دم کرده را بکار ببرید تا علاوه بر بوی بهتر دمپختک، رنگ جذاب تری نیز داشته باشید. https://checkpointforarts.com/activity/p/894533/https://www.pedicure.com/activity/p/465224/http://getabookmark.com/activity/p/39539/http://sqworl.com/l5labwhttp://budtrader.com/arcade/activity/p/4766086/https://pimrec.pnu.edu.ua/activity/p/117829/https://www.quora.com/profile/Ahmed-Ahmedali-4/https-mamicooking-ir-d8-b7-d8-b1-d8-b2-d8-aa-d9-87-db-8c-d9-87-5-d8-ba-d8-b0-d8-a7-db-8c-d8-af-d8-a7-d9-86-d8-b4-dhttps://azmepakistan.tv/forums/topic/2341/best-sb-dunk-high/view/post_id/323674http://bluerevolutioncrowdfunding.crowdfundhq.com/blog/step-into-the-future-embrace-cloud-technology-with-on-cloudhttps://www.aiaa.org/list/newsletters/young-professional-member-profile-february-2018https://blogs.wellesley.edu/fren35901sp15/2015/05/13/yves-saint-laurent-the-person-is-better-than-the-movie/comment-page-300/#comment-54857https://www.jblearning.com/pressreleases/2023/01/27/jones-bartlett-learning-receives-eight-american-journal-of-nursing-awards-places-first-for-palliative-care-nursing-second-edition-in-the-palliative-care-and-hospice-categoryhttp://mayfever.crowdfundhq.com/blog/the-top-5-portable-power-stations-for-camping-and-outdoor-adventurehttps://www.mysportsgo.com/forums/topic/18535/hottest-trends-in-medical-weight-loss-programs/view/post_id/680316/page/1#siteforum_post_680316